2011. ápr. 20.

Kitekintő 1.: indust.hu

A Kitekintő sorozatban különböző odalakat ajánlanék az arra fogékony olvasóközönségnek. A sorozatban megemlített oldalak, blogok sorrendje semmiféle rangsort, prioritást nem jelent! Ahogy éppen eszembe jutnak az általam rendszeresen látogatott oldalak (és van egy kis időm), azonnal írok róluk! Azért hívnám fel a figyelmet különböző online forrásokra mert:
  • én magam is olvasom, böngészem az ajánlott oldalakat; néha (gyakran) lopok róluk :),
  • mivel a információs társadalom korszakában szükség van a ránk zúduló inger áradatot szűrni, így érdemes csak a minőségi információ forrásokkal foglalkozni,
  • bármennyire is szeretnék, nem tudok minden érdekes eseményről, lemezről, előadóról írni, így az alanthewild.blogspot.com oldalon kívül is érdemes körülnézni... ;)
Az indust.hu kaotikus, de éppen ezért szórakoztató egyvelegben tájékoztat befutott ipari/noise/EBM/akármi projektek megjelenő lemezeiről, koncertjeiről, ugyanakkor rendszeresen kapunk olvasni/néznivalót még az underground területen is perifériára szoruló alkotóktól/DJ-ktől.
Így lehet egy héten belül olvasni a Blutengelről, Leaether Stripről, Grammal Seizure-ról,  Tympanikról és tucatnyi más projektről/kiadóról/DJ-ről is olvasni!
Rövid, velős (tumblr jellegű mikroblog) bejegyzések, szinte minden esetben kattintható/letölthető tartalommal megspékelve. Youtube videók, podcast-ek, eyecandy és még ezernyi más dolog!
Mindenkinek ajánlom tehát, irány a HUNGARIAN INDUST-REALITY!