2011. márc. 23.

Industrial Booom! fesztivál

A háromnapos Industrial Booom! fesztivál kivételes alkalmat biztosít arra, hogy az elektronikus zenék „sötétebb” oldalát kedvelők kiemelkedő kínálattal előrukkoló rendezvénnyel kényeztessék magukat.
A változatos program, különböző stílusú előadók, együttesek biztosítják, hogy senki sem fog unatkozni.
Az első nap (március 24.) a belga new beat/EBM/industrial legendáit állítja színpadra!A Vomito Negro elektronikába oltott súlyos tételei az EBM komorabb oldalát fogják bemutatni.
A Signal Aout 42 és az A Split-Second az EBM és a techno házasságából létrejött new beat korszak túlélői: nem foglalkoznak trendekkel, divattal, így mindenképpen érdekes, egyedi koncertet várhatunk tőlük.
A veterán Suicide Commando utolsó albumai energikus Techno Body Music, hellelectro támadást intézték az új együttesek, fiatal titánok ellen, amiből az látszik, hogy Johan Van Roy komolyan gondolja.
A második napot (március 25.) a magyar !Nylon Me vezeti fel, majd az újra és egyre inkább népszerű old-school EBM-et friss hatásokkal vegyítő Blitzmaschine következik.
A Der Prager Handgriff ennek köszönhetően megfelelő alapokra építve mutathatja be, hogy milyen is az a „régivágású” EBM.
A Lights Of Euphoria minden bizonnyal a future-pop, electro rajongóknak fog kellemes perceket szerezni.
A 90-es években hazánkban többször is koncertezett az Armageddon Dildos, sokak kedvence volt, így sok-sok év után újra egymásra találhatunk!
A szombati napra (március 25.) kell még energiát tartalékolnunk, mert hazai büszkeségünket – a Nothing Nada-t – biztosítanunk kell arról, hogy megállják (márpedig megállják) a helyüket a nemzetközi mezőnyben.
A törzsi ritmusokkal, hipnotikus dallamokkal operáló Monolith újra emlékeztet minket, hogy Belgium – valamilyen különleges okból – ontja magából a minőségi alternatív elektronikus zenéket.
A basoldoni legenda Robert Marlow szinti-pop koncertje kötelező minden Depeche Mode, Yazoo, Erasure rajongónak!
A Kloq erre az estére kiegészül Douglas McCarthy-val, így hangolhatunk a közelgő (május 1.) Nitzer Ebb koncertre is.
A fesztivál zárasa is kiemelkedő lesz, méltó az eddigi programhoz: a Klinik (szintén belga!) csoportos sebészi beavatkozást végez rajtunk, és ha a műtét utáni állapotunk kielégítő, akkor elégedetten és élményekkel gazdagon távozhatunk!

Részletes program, jegyinformációk: Machinemusic portál